Kardeş yurt projesini hayata geçirdi, Mardin’den fahri hemşerilik beratı aldı

Güncelleme Tarihi:

Kardeş yurt projesini hayata geçirdi, Mardin’den fahri hemşerilik beratı aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 12:23

Kardeş yurt projesini hayata geçirdi, Mardin’den fahri hemşerilik beratı aldı

Haberin Devamı

Muhammet KAÇAR/ÇAYELİ, (Rize), (DHA) - RİZE’nin Çayeli İlçesi Yurt Müdürü Ayhan Aydın, 2013 yılında Trabzon’un Of İlçesi Yurt Müdürlüğü görevi sırasında hayata geçirdiği, ‘Mardin-Of Kardeş Yurt Projesi’ nedeniyle Mardinliler Dernek Başkanlığı tarafından Onur Üyeliği ve Fahri Hemşerilik Beratı'na layık görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çayeli Yurt Müdürü Ayhan Aydın, sosyal sorumluluk ve toplumsal duyarlılık kapsamında 2013 yılında Trabzon’un Of ilçesi Yurt Müdürlüğü görevini yürüttüğü dönemde, Mardin-Of Yurt Kardeşliği Projesini hayata geçirdiğini anlattı. Aydın, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Yurt-Kur’un ilk Kardeş Yurt Projesi olan, ‘Of-Mardin Kardeş Yurt Projesini’ hayata geçirmenin gururunu yaşadık. Bu proje ile Of ve Mardin yurtları arasında dostluk köprüleri oluşturduk. Bu proje Mardin Dernek Başkanlığı tarafından çok olumlu karşılandı, tarafımıza onur üyeliği ve fahri hemşerilik beratı verildi. Mardin ve Trabzon kardeşliğine bu güne kadar emeği geçen tüm dostlara tebriklerimi ve saygılarımı sunuyorum. Trabzon Mardin Kardeşliğinin her alanda gelişerek tüm ülkemize örnek olmasını ve yeniden kardeş Türkiye’nin oluşmasına öncü olmasını diliyorum. Bu dostluk köprüsüne katkı sunmanın gururunu yaşıyorum” dedi.

Aydın, ülke olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlenmesi ve milletçe kenetlenme gereken bir süreçten geçtiklerini belirterek projenin bu anlamda önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!