Yetim çocuklar hayvanat bahçesini gezdi

Güncelleme Tarihi:

Yetim çocuklar hayvanat bahçesini gezdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 12:12

Yetim çocuklar hayvanat bahçesini gezdi

Haberin Devamı


OSMANİYE İnsani Yardımlaşma Derneği (İHH), yetim çocukları Gaziantep Hayvanat Bahçesine götürdü. 2017 Yetim Dayanışma Günleri kapsamında düzenlenen etkinliğe Osmaniye'den 24 aile ve 53 çocuk katıldı.
Çocukların mutluluğunun kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen İHH Derneği Yetim Birimi Başkanı Ali Uzunçayır, farkındalık oluşturmak amacı ile düzenledikleri gezinin çocuklar açısından verimli geçtiğini belirterek, şunları söyledi:
"Bu etkinliğimizde bizlere desteklerinin esirgemeyen Osmaniye Belediye Başkanımı Kadir Kara’ya, Genel Merkez Yetim Birimi Sorumlusu Hatice Cevher ve İstanbul’dan gelen iki gönüllü kardeşimize, ev sahipliği yaparak bizleri yalnız bırakmayan Gaziantep İHH Yetim Birimi Başkanı Hilmi Sertkaya'ya teşekkür ediyoruz. Yetim gülerse, dünya güler anlayışı ile bugüne kadar yetim çocuklarımıza sahip çıkan yardımseverlere özel bir teşekkür etmek gerek. Çocuklarımız bu gezi de hayvanlar alemini tanıma fırsatı bularak güzel bir gün geçirdiler. Onların mutluluğu için çalışan fedakâr ekibimizle yetim çocuklar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." 

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

FOTORAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!