Vali Coşkun'dan uyuşturucuyla mücadeleye destek çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Vali Coşkundan uyuşturucuyla mücadeleye destek çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2017 11:46

Vali Coşkun'dan uyuşturucuyla mücadeleye destek çağrısı

Haberin Devamı

OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, güvenlik güçlerinin uyuşturucuyla mücadele konusunda ciddi çalışma yürüttüklerini belirterek, tüm vatandaşlardan bu mücadeleye destek vermelerini istedi. 
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Vali Coşkun başkanlığında, Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonu'nda yapıldı. Merkez mahalle ve köy muhtarları, okul aile birlikleri başkan ve üyelerinin de katıldığı toplantı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Sünbül'ün sunumu ile başladı. Sünbül il genelinde 582 okul ve 125 bin 79 öğrenci olduğunu söyledi. Öğrencilerin güvenliği için okullarda alınan önlemler, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele konusunda da bilgi veren Mehmet Sünbül, 412 okulda güvenlik kamerası olduğunu, kamera bulunmayan okulların kent güvenlik sistemine entegrasyonu için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Vali Ömer Faruk Coşkun da okul güvenliği konusunda özellikle muhtarlar ve okul aile birlikleri üyelerinden duyarlılık beklediğini vurguladı. Coşkun, öğrencilerin güvenliği konusunda ortak çalışma yürütülmesinin önemine dikkat çekti, tüm vatandaşların mücadeleye destek vermesi çağrısında bulundu. 

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!