Vali Al'a polis haftası ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali Ala polis haftası ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 15:58

Vali Al'a polis haftası ziyareti

Haberin Devamı

 


OSMANİYE Valisi Kerem Al, Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz, Personel Şube Müdürü Baykal Yorulmaz, Komiser Abdülkadir Kalkan, polis memurları Şaziye Yılmaz, Mahmut Bakıcı ve Bilal Cansız'ı makamında kabul etti.
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıldönümünü kutlayan Vali Kerem Al, mesai mefhumu gözetmeksizin, özveri ile çalışan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. Polis Teşkilatının, saygın bir kuruluş olduğunu ve teşkilatın eğitimi, disiplini ve donanımı ile bugün iftihar edebileceğimiz bir konumda olduğunu belirten Vali Al, "Emniyet Teşkilatımız, ülkemizin baş belası olan terörle mücadeleyi, şehitler vererek, canla başla yürütüyor. Görevleri başında şehit düşen emniyet mensuplarımızı rahmetle anıyorum. Gazilerimize sağlıklı bir hayat temenni ediyorum" diye konuştu.
Ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Polis Haftası etkinlikleri hakkında Vali Kerem Al'a bilgi verdi. İl Emniyet Teşkilatı olarak, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için gayret ettiklerini belirten Gökduman, teşkilatın üstlendiği görevlerin yerine getirilmesi için verdiği maddi, manevi destek için Vali Kerem Al'a teşekkür etti.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

İE(BK)(8.4.2016,FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!