Muhtar, çocuklara uçurtma dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Muhtar, çocuklara uçurtma dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2020 17:38

Muhtar, çocuklara uçurtma dağıttı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/TOPRAKKALE (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE'nin Toprakkale İlçesinde Fatih Mahallesi Muhtarı Veli Savaş, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkması yasak olan çocuklara, evlerinin damından uçurmaları için uçurtma dağıttı.

İlçeye bağlı Fatih Mahallesi Muhtarı Veli Savaş, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkması yasak olduğu için evlerinde kalan çocuklar için uçurtma dağıtmaya karar verdi. Kent merkezinden temin ettiği 200 adet uçurtmayı arabasının arkasına yükleyen Muhtar Savaş, beldedeki çocuklara dağıttı. 
Muhtar Veli Savaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların mutlu olmasından dolayı, kendisinin de mutlu olduğunu belirterek, "Çocukları ve öğrencileri çok seviyorum. Bunu tüm mahalle halkı bilir. Bu yıl ilk kez uçurtma dağıtıyorum ve her yıl bu geleneği sürdüreceğim. İnşallah 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Türk Bayrağımız baskılı bu uçurtmalar evlerin balkonlarından uçurularak, gökyüzünü süsleyecek. Amacımız, virüs dolayısıyla bayramı evde kutlamak zorunda kalan çocuklarımıza bir nebze de olsa moral verebilmek ve bayrak sevgisini aşılayabilmektir. Onları mutlu görmek beni de mutlu ediyor ve sevindiriyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!