Tiyatrocu doktorlar güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Tiyatrocu doktorlar güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 11:51

Tiyatrocu doktorlar güldürdü

Haberin Devamı

 

 

OSMANİYE Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, doktorlar tarafından sergilenen tiyatro oyunu izleyenleri güldürdü.
Osmaniye'de görev yapan doktorların oynadığı 'Bir de Bizden Dinleyin' adlı tiyatro oyunu büyük beğeni gördü. Cebelibereket Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede ilk olarak Dr. Musa Güven ve Dr. Hatice Yıldız'ın 'Osmaniye'de Dört Mevsim' konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Açılış kokteylinin ardından tiyatro oyunu sahnelendi.
Ödül töreninin ardından Yönetmenliğini Hilal Çetin, Editörlüğünü Nurşen Çetin'in yaptığı ve Dr. Abdurrazak Abubakar, Dr. Arkun Aytutuldu, Dr. Ayşe Cinkara, Dr. Hürü Sesin Ergün, Dr. Mehmet Temel, Dr. Mustafa Coşkun ve Dr. Sait Yatkın'ın oynadığı 'Bir de Bizden Dinleyin' adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Doktorların kendi mesleklerini ayrı bir pencereden anlattığı trajikomik olayların yaşandığı oyun, izleyicilerden büyük alkış aldı. Oyunda rol alan doktorlar oyunun sonunda sahneye çıkarak, 'Sağlıkta Şiddete Son' yazılı pankart açtı ve seyircileri selamladı.
Etkinlikte ayrıca Osmaniye Tabip Odası tarafından düzenlenen Resim Yarışması'nın birinci olan Tahir Güler'e, ikinci Hüsne Semanur Özer'e ve üçüncü Nisa Ünivar'a ödülleri verildi. Ayrıca meslekte 50'nci yılını dolduran Dr. Şifai Çığ'a da plaket takdim edildi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!