Şehit Uzman Çavuş Yılmaz için mevlit okutuldu

Güncelleme Tarihi:

Şehit Uzman Çavuş Yılmaz için mevlit okutuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 11:03

Şehit Uzman Çavuş Yılmaz için mevlit okutuldu

Haberin Devamı

ŞIRNAK'ta bölücü terör örgütü mensuplarının roketli saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz için mevlit okutuldu.
Şehit Uzman Çavuş Yılmaz'ın Merkeze bağlı Sakızgediği Köyündeki baba evinin önünde kurulan taziye çadırında okunan mevlide Vali Kerem Al ve eşi Beyhan Al, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, şehit Uzman Çavuş Yılmaz ve tüm şehitler için dualar okudu. Mevlit sonrasında Vali Kerem Al ve eşi Beyhan Al, Şehit ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Şehit Babası Celal Yılmaz ile bir süre görüşen Vali Al, "Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun." diye konuştu.  Protokol mensupları da şehit ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!