Şehit polisin adı Z Kütüphaneye verildi

Güncelleme Tarihi:

Şehit polisin adı Z Kütüphaneye verildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 15:11

Şehit polisin adı Z Kütüphaneye verildi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında, Hasanbeyli ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunda yapılan şehit polis memuru Mehmet Ünaldı Z Kütüphanesi törenle açıldı.
Programa, Vali Coşkun’un yanı sıra Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Hasanbeyli Kaymakamı Cuma Kılınç, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Hasanbeyli Belediye Başkanı Alparslan Koca, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Şehit Polis Memuru Mehmet Ünaldı’nın ailesi, şehit aileleri ve gazilerimiz katıldı.
Açılış töreni öncesinde okul bahçesindeki çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, "Bugün açılışını yapacağımız Kütüphaneden istifade edin, bol bol okuyun. Hepinize başarılar diliyorum" dedi. İlçe Müftü Vekili Mustafa Kaya tarafından şehitler için Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi. Daha sonra kütüphaneye ismini veren şehit Mehmet Ünaldı’nın özgeçmişi okundu.
Hasanbeyli Kaymakamı Cuma Kılınç, "Bu toprakları bizlere vatan olarak bırakan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Onların emanetine sahip çıkmak, isimlerinin her zaman, unutulmadan yaşamasını sağlamak, bizlerin görevidir. Gelecek nesillerin yetişeceği bu okulumuzda, bu kütüphanemizde Şehit Polis Memuru Mehmet Ünaldı’nın ismi her zaman var olacaktır" diye konuştu.
İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ise öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak, toplumsal yaşama ilişkin bilgi ve becerilerini artırmak, öğrenme ve araştırma becerilerini geliştirmek, öğrencileri suç ortamlarından uzak tutmak verimli zaman geçirmelerini sağlamak, toplumsal farkındalık ve duyarlılıklarını geliştirmek, milli kimlik ve aidiyet duygularının geliştirmek, polis halk diyalogu artırmak ve bilinçli nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla 81 ilimizde Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde zenginleştirilmiş kütüphane projesi uygulamaya konulduğunu söyledi.
Açılış konuşmalarının ardından Şehit Polis Memuru Mehmet Ünaldı Z Kütüphanesi’nin açılışı Vali Ömer Faruk Coşkun, şehidin  ailesi ve protokol mensupları tarafından yapıldı.

FOTOĞRAFLII

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!