Potada maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Potada maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2015 20:43

- Osmaniye Gençlik Başantrenörü Uğuz: "Ligde ilk galibiyetimizi aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum"

Haberin Devamı

OSMANİYE (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL), sahasında Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 66-50 yenen Osmaniye Gençlik'te, başantrenör Aydın Uğuz, ligde ilk galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Uğuz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının zorlu bir süreçten geçtiğini hatırlatarak, ligde ilk galibiyetini alan sporcularını kutladı.

Bu sezon ilk defa takım olarak tam kadro maça çıktıklarını belirten Uğuz, şunları kaydetti:

"Bu maç bizim için hayati bir önem taşıyordu. Bu maçı kazandığımız için çok mutluyum. Sezon başından bu yana sakatlıklar bizi güç durumda bıraktı. Ben her işte bir hayır olduğuna inanan birisiyim. Kısmetimiz böyleymiş, böyle olması gerekiyormuş. Önemli bir galibiyet aldık, bunun devamının gelmesi gerekiyor, çok çalışacağız ve yolumuza devam edeceğiz."

Haberin Devamı

Sezon başından bu yana iyi savunma yaptıklarını ancak bir türlü galip gelemediklerini ifade eden Uğuz, "İlk defa tam kadro bir maça çıktık ve farklı bir galibiyet elde ettik. Benim takımıma güvenim sonsuz, bundan sonraki maçlarda daha iyi oynayarak, galibiyetler alacağımıza inanıyorum. Henüz her şey bitmiş değil, bu maç bizim için önemliydi, oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!