Osmaniye Gençlik Başantrenörü Uğuz:

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye Gençlik Başantrenörü Uğuz:
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2014 12:32

- "Orman Gençlik maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyoruz"

Haberin Devamı

OSMANİYE (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Osmaniye Gençlik'in Başantrenörü Aydın Uğuz, "İyi oyunumuza galibiyet eklemek için hafta sonu kendi sahamızdaki Orman Gençlik maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyoruz" dedi.

Uğuz, AA muhabirine, oyuncuları Moss ve Lelas'in sakatlıklarının geçtiğini ve hafta sonu oynanacak maçta takımdaki yerlerini alacağını söyledi.

Sakatlıkların her takımı etkileyebileceğine dikkat çeken Uğuz, şunları kaydetti:

"Mütavazi bir bütçe ile kurulmuş yeni bir takım olmamıza rağmen üç maçta, iyi basketbol oynadık. Burada tek eksiğimiz galibiyet oldu. Moss ve Lelas, sakatlıkları sebebiyle maçlarda oynayamadılar. Bir takımda herhangi iki sporcunun sakatlanması dahi takımın performansını etkiler. Son ASKİ deplasmanında da, yorgunluktan dolayı sakatlanma riskine karşı oyuncularımı oyun olarak geri çekmek zorunda kaldım. Biz bu eksiklerimize rağmen rakiplerimize karşı üç haftada başabaş bir oyun sergiledik."

Haberin Devamı

Uğuz, takımın iyi oyununun taraftarları umutlandırdığını belirtti.

Hafta sonu Orman Gençlik maçında galip gelmek ve taraftarlara hediye etmek istediklerini belirten Uğuz, "Biz, iyi oyunumuza galibiyet eklemek için hafta sonu sahamızdaki Orman Gençlik maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyoruz. Sakat iki oyuncumuzun da takıma dahil olmasıyla bu karşılaşmayı kazanacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe maçındaki coşkulu taraftar desteğini bu maçta da bekliyoruz. Oyuncularımın, tribün desteği ile iyi bir oyunla galip geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!