Osmaniye’de Arefe Günü Şehitlik Ziyaret Edildi

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye’de Arefe Günü Şehitlik Ziyaret Edildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2015 17:00

ŞEHİT YÜZBAŞI ALİ ALKAN'IN AİLESİ DE İLK BAYRAM AREFESİNDE ŞEHİDİNİN MEZARINI ZİYARET ETTİ.

Osmaniye Valiliği tarafından bayram öncesi Arefe günü şehitlikte program düzenlendi. Protokol üyeleri şehitlikte Kur’an okuttu ve şehit mezarları ile şehit ailelerini ziyaret etti.
Şehitlikteki program Kur’an-ı Kerim okunması ile başladı. İl Müftüsü Ramazan Çortul tarafından yaptırılan duanın ardından protokol üyeleri şehit mezarlarını ve şehitlerin ailelerini ziyaret etti. Şehitlerin mezarlarına karanfil bırakan Vali Kerem Al ve protokol üyeleri, şehit ailelerine başsağlığı diledi. Şehit aileleri de şehitlerinin mezarı başında Kur’an okuyup dua ettiler.
Bu arada geçtiğimiz ay şehit olan Yüzbaşı Ali Alkan’ın ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan da kardeşinin mezarı başında dua etti ve taziyeleri kabul etti.
Programa Garnizon Komutanı Kurmay Albay Şefik Atak, Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcısı M.H.Nail Anlar, Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Türkiye Harp Malulü Gaziler, şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, bazı kamu kurum müdürleri ile çok sayıda askeri erkan ile şehit aileleri katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!