Osmaniye 1. Amatör Lig Fikstürü Çekildi

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye 1. Amatör Lig Fikstürü Çekildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 13:34

OSMANİYE BİRİNCİ AMATÖR LİG 2015-2016 SEZONU FİKSTÜRÜ VE TERTİP KOMİTESİ SEÇİMİ YAPILDI.

Osmaniye 1. Amatör Lig 2015-2015 Sezonu Fikstürü ve Tertip Komitesi seçimi yapıldı.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Başkanı Levent Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Salonunda yapılan fikstür çekiminde, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek takımlara başarı diledi.
Amatör kulüp yöneticilerinin nasıl ve ne şekilde hangi şartlar altında fedakarca madden ve manen gece gündüz spora hizmet ettiğinin bilindiğini ifade eden Öztürk, “ASKF sizin sorunlarına çözüm aramak bizim görevimizdir. Sizlere ve sporculara kaynak, destek ve yardım ne kadar çok olursa ilimizde sporcu sayısını çoğalacak, kulüpler çoğalacak sağlıklı insan sayısı artacak. Spor alanları sporseverler tarafından doldurulacaktır. Ancak şu bir gerçektir ASKF olarak biz dahi atıl şartlarda bir federasyon binamız dahi olmadan kirada ve yönetimimiz desteğiyle ayakta kalmaya çalışmaktayız. Bizim ASKF olarak yaptığımız başvurularda Osmaniye Belediyesi dışında kulüplerimize elini uzatan olmadı" dedi.
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen tertip komitesine Sinan Anıl, Nail Çıngı, Halil Evgin Kulüpleri temsilen seçildi.
Fikstür çekiminin ardından yapılan değerlendirme sonucunda ligin 3-4 Ekim tarihlerinde oynanmasına karar verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!