Vali Yılmaz: İkinci doz aşılamada yüzde 75 oranını yakaladık

Güncelleme Tarihi:

Vali Yılmaz: İkinci doz aşılamada yüzde 75 oranını yakaladık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2021 16:07

Vali Yılmaz: İkinci doz aşılamada yüzde 75 oranını yakaladık

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, dün itibariyle ikinci doz aşılamada yüzde 75 oranının yakaladığını belirterek, “Bütün hemşerilerime bu mücadeleye verdikleri katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve  İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Hüseyin Zafer katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi. 
Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşların öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüsle mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının ve aşı olmanın çok önemli olduğunu söyledi.
Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Erdinç Yılmaz, “Korona virüsle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Kurallara hassasiyetle uyulmasının, aşı yaptırılması ve aşı sürecinin tamamlanmasının bu mücadelede çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Dün itibariyle ikinci doz aşılamada yüzde 75 oranını yakaladık. İnşallah devam edeceğiz. Bu anlamda bütün hemşehrilerime bu mücadeleye verdikleri katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağımıza inanıyoruz, inşallah kazanacağız. Tedbirlere uyulmasının ve aşı olmayan hemşerilerimizin bir an evvel aşılarını olmasının, aşılama süreçlerini tamamlamamış olanların aşılama süreçlerini tamamlamasının gerekli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Hep birlikte mücadeleye devam.” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!