Osmaniye'den Suriye'ye yardım malzemesi gönderildi

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyeden Suriyeye yardım malzemesi gönderildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2021 12:32

Osmaniye'den Suriye'ye yardım malzemesi gönderildi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubesi tarafından 'Yolun İyilik Olsun' sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında temin edilen yardım malzemelerini taşıyan TIR, dualarla Suriye'ye uğurlandı.
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, sınır ötesinde bulunan Suriyeliler'e ulaştırılmak amacıyla düzenlenen “Yolun İyilik Olsun” yardım kampanyası kapsamında 1 TIR malzeme toplandı.
İmam Hatip Tatbikat Camii'nde düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Ali Rıza Tahiroğlu, “Allah bütün Osmaniyeli kardeşlerimizden razı olsun. Bu soğuk ve yağışlı kış mevsiminde sınır ötesinde aç ve açıkta olan kardeşlerimizi görmezlikten gelip sessiz kalamayız. Bu nedenle hamiyetperver halkımızın yardımlarını İdlib ve Azez’deki kardeşlerimize dualarımızla beraber gönderiyoruz. Rabbim kabul eylesin. Bu yardım TIR'ına destek veren din gönüllüsü kardeşlerime, Kur’an kursu hocalarıma, öğrenci kardeşlerime ve tüm Osmaniyeli kardeşlerimize şükranlarımı arz ederim” dedi.
İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun yaptığı duanın ardından yardım TIR’ı, salavatlarla Suriye’ye uğurlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!