Osmaniye'de kütüphaneler 15 gün süreyle kapatıldı

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyede kütüphaneler 15 gün süreyle kapatıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2020 10:11

Osmaniye'de kütüphaneler 15 gün süreyle kapatıldı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de, il genelindeki kütüphaneler, korona virüs tedbirleri kapsamında, 15 gün süreyle okuyucu hizmetine kapatıldı. Ayrıca, Nevruz Bayramı dahil tüm programlar iptal edildi.
Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, yaptığı yazılı açıklamada, dünya genelinde hızla yayılan korona virüs nedeniyle alınan önlemler kapsamında, Kültür ve Turizm Balkanlığı'nın aldığı karar gereği, İl Müdürlüğüne bağlı tüm kütüphanelerin 16 Mart pazartesi gününden, 30 Mart gününe kadar okuyucu hizmetlerine kapatılmasına ve bu tarihler arasında kütüphanelerde yapılması planlanan tüm etkinliklerin iptaline, İl genelinde bulunan Kültür Merkezlerinde yapılacak tüm etkinliklerin nisan ayı sonuna kadar ertelenmesine karar verildiğini duyurdu.
Müdür Burhan Torun açıklamasının devamında, İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 21 Mart Nevruz Bayramı etkinliklerinin de iptal edildiğini belirterek şunları kaydetti: "İlimiz genelinde bulunan Müze ve Ören yeri ziyaretlerinde ziyaretçilerimizin korona virüsüyle ilgili talimatlara uymaları özellikle kapalı teşhir alanlarında toplu olarak bulunmamaları ve daha dikkatli davranmaları gerekmemektedir.Ertelenen etkinlikler ve diğer konularla ilgili olarak oluşacak yeni durumlarda kamuoyu bilgilendirilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!