Osmaniye’de koruyucu aileler ve çocuklarına iftar yemeği

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye’de koruyucu aileler ve çocuklarına iftar yemeği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2024 13:14

Osmaniye’de koruyucu aileler ve çocuklarına iftar yemeği

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz, koruyucu aileler ve çocukları ile iftarda buluştu.

Osmaniye Valiliği tarafından koruyucu aileler ve çocuklarına yönelik bir düğün salonunda iftar programı düzenlendi. Vali Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz, iftar öncesi ailelerle sohbet etti. Çocuklarla özel olarak ilgilenen Yılmaz çifti, iftar programına katılan ailelere teşekkür etti. İftar programı Kur'an-ı Kerim okunması ile başladı. Daha sonra okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

Programda konuşan Vali Yılmaz, "Geleceğe umutla bakan, milletine faydalı, çalışkan, ilim ve irfan sahibi genç nesillerimizin yetiştirilmesi sorumluluğunu devlet koordinesinde bizimle paylaşarak kutsal bir vazife üstleniyorsunuz. Büyük fedakarlıklarla yavrularımızın geleceğe hazırlanmasında gösterdiğiniz özveri takdire şayandır. Anne ve babanın gözünde çocuklarının yeri hiç değişmez. Hatta kendileri anne baba olsalar da onlar hep bizim çocuklarımızdır. Bugün burada aramızda olan ailelerimiz sadece kendi çocuklarına değil devletin koruması altında olan çocuklara da yuvalarının kapılarını açmakta, sonsuz bir sevgi ile onların bakımını üstlenmektedir. Kıymetli evlatlarımız; devletimiz tüm imkanlarıyla geleceğe güvenle bakabilmeniz için her daim yanınızdadır. Sizler geleceğimizsiniz. Şanlı bayrağımızın taşıyıcıları ve yarınlara güvenle bakabilmemizin teminatısınız. Ailelerinize sizler gibi güzel evlatlar yetiştirdiği için teşekkür ediyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum. Kıymetli ailelerimiz, sizler bu yavrularımıza kucak açarak, evinizi açarak aile yuvasının sevgisini, sıcaklığını yaşatıyorsunuz. Varlığınızla milletimizin ve insanlığın umudu oluyorsunuz. Sizler bayramda öpülecek bir el, küçük sırtların dayandığı dev bir çınar ve merhametin sardığı huzurlu bir yuvasınız. Sizlere insanlık adına canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!