Gasp ve adam kaçırma olayının ardından uyuşturucu çetesi çıktı: 5 tutuklu

Güncelleme Tarihi:

Gasp ve adam kaçırma olayının ardından uyuşturucu çetesi çıktı: 5 tutuklu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2021 10:50

Gasp ve adam kaçırma olayının ardından uyuşturucu çetesi çıktı: 5 tutuklu

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, iki gurup arasında çıkan kavga sonrasında yaşanan silahlı gasp ve adam kaçırma olayının uyuşturucu çetesi arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığı ortaya çıktı.  Geniş çaplı operasyon başlatan polis, 13 kişiyi gözaltına alırken, bunlardan 5’i tutuklandı.
Yıldırım Beyazıt Mahallesi Alahanlı Caddesi üzerinde, önceki gece saatlerinde polis, iki gurup arasında meydana gelen kavganın ardından, 2 araçla olay yerine gelen silahlı gurubun, bir şahsı darp edip, motosikletini de gasp ederek zorla araca bindirilip kaçırılması yönünde ihbar aldı.
Bölgeye yönlendirilen ekipler, şüphelerin yakalanmasına yönelik geniş çaplı çalışma başlattı. Araştırmasını derinleştiren Cinayet ve Gasp Büro ekipleri, olayın uyuşturucu çetesi arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını belirledi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda Osmaniye merkez ve Hatay’da belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenleyen polis 13 şüpheliyi gözaltına aldı. İkametlerde ve araçlarda yapılan aramalarda ise 2 adet tabanca, 1 adet tüfeği, 24 adet fişek, 143 gram Metanfetamin, 2.42 esrar ve 0.59 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.
Emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden H.İ.A., H.S., M.P., E.Ö. ve İ.Y.  tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartı ile, diğer 6 şüpheli ise ifadelerinin ardından şubeden serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!