Başkan Çenet, sivrisinek ve haşereyle mücadele çalışmasına katıldı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çenet, sivrisinek ve haşereyle mücadele çalışmasına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2024 13:03

Başkan Çenet, sivrisinek ve haşereyle mücadele çalışmasına katıldı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediye Başkanı İbrahim Çenet, gece mesaisinde, İlaçlama Amirliği tarafından sivrisinek, karasinek ve haşerelere yönelik başlatılan ilaçlama çalışmalarına katıldı. Kent genelinde bulunan mazgal ve çöp konteynerlerinde uygulanan ilaçlama çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Çenet, vatandaşların güzel bir yaz geçirmeleri için gerekli tedbirleri şimdiden aldıklarını söyledi.

Osmaniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İlaçlama Amirliği ekipleri yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sivrisinek, karasinek ve haşerelere yönelik etkin mücadelesini sürdürüyor. Bu çerçevede, İlaçlama Amirliği tarafından Musa Şahin Bulvarı, Devlet Bahçeli Bulvarı ve Atatürk Caddesi’nin belirli noktalarında yer alan mazgallar, gece saatlerinde pülverizatör ile ilaçlanırken termal sislemeyle de dumanlama çalışması yapıldı. Ayrıca aynı bölgelerde konumlandırılan çöp konteynerleri de karasineklere karşı kalıcı ilaçlama yöntemiyle ilaçlandı.

Haberin Devamı

Belediye birimlerinin çalışmalarını yakından takip eden Başkan İbrahim Çenet, ekiplerin gece saatlerinde uyguladığı ilaçlama çalışmasına katıldı. İlaçlama yöntemleri hakkında bilgiler alan Başkan Çenet, “İlaçlama ekibimizle birazdan sahaya çıkacağız. Mazgallar ve çöp konteynerleri başta olmak üzere zararlı haşerelere karşı mücadelemizi yapacağız. Daha güzel bir yaz geçirmeniz için gerekli tedbirleri şimdiden alıyoruz” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!