İş kadınlarından proje

Güncelleme Tarihi:

İş kadınlarından proje
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2016 10:52

İş kadınlarından proje

Haberin Devamı

OSMANİYE İş Kadınları Derneği (İŞKAD) tarafından yürütülecek 'Aşkınızı Çiçekler, Açlığınızı Simitler Anlatsın' adlı Avrupa Birliği Projesi'ne başlandı. 
Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında hazırlanan projenin tanıtımı yapıldı. Gala tesislerindeki toplantıda, proje ile ilgili bilgi veren Osmaniye İŞKAD Başkanı Feride Demir, şunları söyledi:
"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Osmaniye İşkadınları Derneği tarafından yürütülen projede Osmaniye ilinde yoksul ve yoksulluk riski altındaki bireyler ile maddi durumu kötü olan eğitilebilir engelli bireyler, çziçekçilik ve sunum elemanlığı ile hızlı sıcak servis (kahvaltılık ürünler) alanlarında mesleki eğitim görecekler."
Feride Demir, hedef kitle seçiminde toplam 50 kursiyerden en az yüzde 60’ının kadınlardan oluşturulacağını sözlerine ekledi.
Proje kapsamında tüm eğitimlerin Mimar Sinan Mahallesi Aziz Mahmut Hüdai Caddesi Gürbüz Sitesi A Blok No 9 adresindeki proje ofisi ve eğitim merkezinde yapılacağı açıklandı.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!