Genç erkekler futbol il şampiyonları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Genç erkekler futbol il şampiyonları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 12:55

Genç erkekler futbol il şampiyonları belli oldu

Haberin Devamı

OSMANİYE'de liseler arasında düzenlenen okullar arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, okul sporları faaliyet programı çerçevesinde organize edilen Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakalarına 20 takım ve 350 sporcu katıldı.



Turnuvanın final müsabakası Merkez Sentetik Futbol Sahasında Osmaniye Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi ile Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan final müsabakası ile tamamlandı. Karşılaşmada 1-1 beraberlik skoru sonrasında penaltılarda Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi'nin üstünlüğüyle sona erdi.



Müsabakalar sonunda birinci Osmaniye Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi, ikinci Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve dördüncü Kadirli Atatürk Anadolu Lisesi oldu. İl birincisi Osmaniye Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi Osmaniye’yi temsilen gruplarda mücadele etmeye hak kazandı. Final maçları sonrası düzenlenen törende dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları Spor Şube Müdürü Arif Özsarı ve Antrenörler tarafından verildi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!