Gazetecilerin projesine DOĞAKA desteği

Güncelleme Tarihi:

Gazetecilerin projesine DOĞAKA desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 15:07

Gazetecilerin projesine DOĞAKA desteği

Haberin Devamı

OSMANİYE Gazeteciler Cemiyeti'nin (OGC), 'Kent Muhabirliği Uygulamalı Eğitim Programı' adlı projesi, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'ndan (DOĞAKA) destek aldı. 
Projenin imza töreni OGC'de yapıldı. Gazetecilerin mesleki yönden geliştirilmesii amaçlayan projeye OGC Başkanı İsrafil Avcı ile DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız imza attı. İmza törenine DOĞAKA Osmaniye Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu, OGC yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda gazeteci katıldı.
DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, yaptığı konuşmada, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'nin her geçen gün daha iyi işler yaptığını görmenin kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Kalkınma Ajansları olarak bölgelerin kalkınmasına elimizden geldiğince ve yasaların elverdiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu kalkınmada hiç şüphesiz medya çalışanlarının büyük payları olduğunu düşünüyoruz. Medya mensuplarına yönelik olarak gerçekleştirilecek bu projeye destek vermenin de bölgesel kalkınmada önemli bir nokta olduğuna inanıyoruz" dedi.
OGC Başkan İsrafil Avcı ise  "Alacağımız bu eğitimlerle birlikte Osmaniye’mize sağladığımız hizmetleri daha kaliteli ve daha etkin bir şekilde devam ettireceğiz" diye konuştu. 

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!