Engelli öğrenciler ilk kez trenle seyahat etti

Güncelleme Tarihi:

Engelli öğrenciler ilk kez trenle seyahat etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2017 11:53

Engelli öğrenciler ilk kez trenle seyahat etti

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Vali Celalettin Cerrah Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'ndeki Engelli öğrenciler, farkandalık kapsamasında ilk kez trene binerek seyahat ettiler.
Sabah erken saatte büyük bir heyecanla Osmaniye Gar İstasyonuna gelen engelliler, Adana'nın Ceyhan İlçesine yapacakları yolculuk için İslahiye-Mersin arasında sefer yapan trene bindi. Ceyhan'a kadar yapılan yolculuk esnasında güzel duygular yaşayan engelliler öğrencilerden Melike Yazıcı, "Bugün hocalarımızla birlikte hep beraber tren yolcuğu yaptık. Çok güzeldi, ilk defa trene bindik o kadar güzeldi ki, arkadaşlarım hepsi çok mutlu oldular" dedi.
Kuruluş Müdürü Hakan Uşma ise Devlet Demir Yolları ile iş birliği yaparak seyahat gerçekleştirildiğini belirterek, "Birçoğunun ilk kez bindiği ve yakından gördüğü tren yolculuğumuzda, mutluluğu satın alamıyoruz ama mutluluğu ilk deneyimlerle yaratıyoruz" diye konuştu. Öğrenciler, Ceyhan'ı gezerek unutulmaz bir gün yaşadılar.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!