Cezalarının bir bölümünü ağaç bakımı yaparak tamamlayacaklar

Güncelleme Tarihi:

Cezalarının bir bölümünü ağaç bakımı yaparak tamamlayacaklar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2018 13:41

Cezalarının bir bölümünü ağaç bakımı yaparak tamamlayacaklar

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de, çeşitli suçlardan hapis cezası alan ve cezalarının bir kısmını çektikten sonra kalan kısmını kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalıştırılmasına karar verilen kişiler, imzalanan protokol gereği Korkut Ata Üniversitesi'nde ağaç bakımı yaparak tamamlayacak.
OKÜ ile Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında "Ağaç Bakım Faaliyetlerinin Düzenlenmesine Dair İşbirliği Protokolü' imzalandı. İşbirliği protokolü imza törenine, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü adına Cumhuriyet Savcısı Hamit Sucu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali İhsan Öztürk, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Karakoç, Sosyolog Mustafa Lek, Genel Sekreter Yardımcısı Necati Gök ve Park ve Bahçeler Müdürü Ayşegül Yalçın katıldı.
Protokol, Rektör Türk başkanlığında; Osmaniye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü adına Cumhuriyet Savcısı Hamit Sucu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali İhsan Öztürk tarafından imzalandı. Ağaç Bakım Faaliyetlerinin Düzenlenmesine dair işbirliği protokolünün Üniversitedeki işgücü ihtiyacının karşılanmasına faydalı olacağını ifade eden Murat Türk, "Mahkemelerce ya da Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nce kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalıştırılmasına karar verilen kişilerin bir kısmının üniversitemizde işgücü olarak faydalanacağız. Bu anlamda da protokole destek veren Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne teşekkür ederim." dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!