Basketbolda maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Basketbolda maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2014 16:20

- Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ünlü: "Avrupa maçımızdan dolayı oyuncularım yorgundu. Bu sebeple bizim için de önemli bir karşılaşmaydı. Galip geldiğimiz için mutluyum”

Haberin Devamı

OSMANİYE (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) deplasmanda Osmaniye Gençlik'i 67-54 yenen Abdullah Gül Üniversitesi’nin başantrenörü Ender Ünlü, sporcularının iyi oyunla galip gelmesini bildiğini söyledi.

Ünlü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının Avrupa mücadelesi sebebiyle yorgun olduğunu, buna rağmen takımın galip geldiklerini kaydetti.

Ligde altıncı galibiyetini alan sporcularını kutladığını belirten Ünlü, şöyle devam etti:

"Avrupa maçımızdan dolayı oyuncularım yorgundu. Bu sebeple bizim için de önemli bir karşılaşmaydı. Uzun bir yolculuk sonrası oynadığımız Osmaniye Gençlik maçında sahadan iyi oyun sonucunda galibiyetle ayrıldığımız için mutluyum. İnşallah ligdeki başarılı gidişatımızı aynı şekilde devam ettireceğiz."

- Osmaniye Gençlik cephesi

Haberin Devamı

Osmaniye Gençlik Antrenörü Aydın Uğuz ise kendi sahalarındaki maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirterek, sakat oyuncularının kendilerini etkilediğini kaydetti.

Transfer yapmaları gerektiğini vurgulayan Uğuz, "Takımımızda Lelas ve Moss gibi iki önemli oyuncumuzun sakatlıkları bizleri etkiliyor. Sporcularımız iyi niyetle ellerinden geleni yapsalar da Avrupa mücadelesi veren Abdullah Gül Üniversitesi gibi güçlü rakiplere karşı ancak bu kadar mücadele edebiliyorlar. Bizim acilen transfer yapmamız gerekiyor. Rakibimizi kutluyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!