Basketbolda maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Basketbolda maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2014 17:15

- Orman Gençlik Başantrenörü Alkaş: ''İkinci ligden yeni çıkmış iki takımın mücadelesinden galip ayrılan taraf olduğumuz için mutluyuz''

Haberin Devamı

OSMANİYE (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) deplasmanda Osmaniye Gençlik'i 74-65 yenen Orman Gençlik'in başantrenörü Murat Alkaş, sporcularının iyi oyunla galip gelmesini bildiğini söyledi.

Alkaş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının verilen görevi başarıyla yerine getirdiğini ve galibiyeti hak ettiklerini belirtti.

Ligde ilk galibiyeti alan sporcularını kutladığını kaydeden Alkaş, konuşmasına şöyle devam etti:

"İki takım için de zor bir maçtı. İki takımın da henüz galibiyeti yoktu. İkinci ligden yeni çıkmış iki takımın mücadelesinden galip ayrılan taraf olduğumuz için mutluyuz. Psikolojik etkisi de iki takım adına yüksekti. Bu gün benim oyuncularım sahada karakterlerini ortaya koyarak galip gelmesini bildiler. İyi savunma yaptığımızı da düşünüyorum. Geçen haftada iyi oynamış fakat şanssız bir şekilde kaybetmiştik. Bunu kırdığımız için mutluyum. Bundan sonra çok daha iyi sonuçlar alacağımıza eminim."

Haberin Devamı

Osmaniye Gençlik Antrenörü Aydın Uğuz ise kendi sahalarındaki maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirterek Orman Gençlik'i tebrik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!