Vali Balkanlıoğlu, Ordu'ya veda etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Balkanlıoğlu, Orduya veda etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 09:39

Vali Balkanlıoğlu, Ordu'ya veda etti

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA)- SAKARYA Valiliği'nee atanan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu onuruna veda yemeği verildi.  Vali Balkanlıoğlu, "Başka bir vali, Ordu'dan Sakarya'ya atansaydı herhalde zil takıp oynardı ama biz hiç sevinemedik" dedi.
Son Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliği'ne atanan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda veda yemeği verildi. Ordu'ya yaptığı hizmetleri anlatarak veda etmekten dolayı üzgün olduğunu belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, eşinin ayrılırken çok üzüldüğünü anlatırken, şöyle dedi:
"4 tane il valiliği yaptım ama hiç birisinde buradan ayrılmak bu kadar zor gelmemişti. Başka bir Vali  Ordu'dan Sakarya'ya atansa, herhalde zil takıp oynardı ama biz hiç sevinemedik. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu kısa sayılabilecek sürede sizlerin hatıralarınızda iyi intibalar bırakabilmişsem, en büyük mutluluğum ve keyfim bu. Ordu'ya hizmet etmeye gayret ettik. Vatandaşlarımızla hep birlikte el ele vererek bir şeyler yapmaya çalıştık. Sonuçta büyüklerimiz takdir ettiler çok daha büyük, çok daha gelişmiş bir ile tayin ettiler. Ordu'dan çok zor ayrılıyoruz ama gönlümüz kalbimiz Ordu'da. Kabul ederseniz ben de kendimi Ordulu ve sizlerden  biri  olarak sayıyorum."
Ordulular'la vedalaşan Vali Balkanlıoğlu yarın Sakarya'da görevine başlayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!