Vali Balkanlıoğlu ilçeleri ziyaret ediyor

Güncelleme Tarihi:

Vali Balkanlıoğlu ilçeleri ziyaret ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 14:55

Vali Balkanlıoğlu ilçeleri ziyaret ediyor

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ulubey, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.



Ulubey, Gürgentepe ve Gölköy Kaymakamlıklarını ziyaret ederek çalışmalarla ilgili brifing alan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretler kapsamında ilçelerin genel sorunlarının gözden geçirildiğini söyledi. Vatandaşlardan gelen taleplerinde değerlendirildiğini vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, “Baharın başladığı bugünlerde, birçok tarımsal faaliyetler de başlıyor. Tarım ve hayvancılıkla geçinen bu bölgelerde insanların devletten bazı beklentileri var. Bu konuyla ilgili arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunduk. Biz Ordu’yu her açıdan turizme açmak istiyoruz. Her ilçenin de kendisine göre güzellikleri var, gezmeye görmeye değen yerleri var. Bu konuda hem belediye başkanlarımızın, hem de kaymakamlarımızın çalışma yapmasını istedik. Bu güzellikleri bizlere ileterek envanterimize alalım istedik. Böylelikle ilimize gazete ve televizyonlardan çeşitli programlar için gelenler olduğunda, sadece belli yerlere değil de buralara da insanları götürüp tanıtımının yapılmasını sağlamak istiyoruz” dedi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu'na ilçe ziyaretlerinde, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya'da eşlik ediyor.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!