Tekvandonun Şampiyonu Ordu’dan

Güncelleme Tarihi:

Tekvandonun Şampiyonu Ordu’dan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2015 15:58

ÇANAKKALE'DE DÜZENLENEN MİNİKLERTAEKWONDO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA ORDULU BATUHAN ÇAKMAK BİRİNCİ OLDU

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Minikler Tekvando Türkiye Şampiyonası’nda tüm rakiplerini yenen Ordulu Batuhan Çakmak, Türkiye Şampiyonu oldu.
29 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenen ve 74 ilden Bin 225 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya Ordu’dan katılan Batuhan Çakmak, büyük bir başarı göstererek altın madalya alarak birincilik kürsüsüne çıktı.
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Batuhan Çakmak ve antrenörleri başarılarından dolayı kutladı. Mustafa Genç, “Biz inanıyoruz ki sporcularımıza daha çok imkan sağlarsak daha çok başarılar gelecektir. Onun için İl Müdürlüğü olarak sporcularımıza her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Şampiyon olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Batuhan Çakmak ise, Türkiye şampiyonu olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Ordu’ya böyle bir başarı kazandırdığım için çok mutluyum. Emeği geçen hocalarıma ve destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!