Ordu’da ‘Sinema Günleri Projesi’nin galası yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Ordu’da ‘Sinema Günleri Projesi’nin galası yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 16:27

Ordu’da ‘Sinema Günleri Projesi’nin galası yapıldı

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen 'Sinema Günleri' Projesi’nin galası, Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yapıldı.

Altınordu İlçesi’ne bağlı Eyüplü Mahallesi’nde, Eyüplü Şehit Sezer Aydın İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen 'Sinema Günleri' gala programına, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkılınç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Gazi İl Halk Kütüphanesi Müdürü Bekir Seçil, okul yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Etkinliğin önemine dikkat çeken Vali Yardımcısı Mehmet Erhan Türker, “Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz 'Sinema Günleri’nin, bugün ikincisini başlatıyoruz. 'Sinema Günleri'nde ki amacımız, genç nesillere ve mahallesi, beldesi dışına hayatı boyunca çıkmamış halkımıza, insanlarımıza sinemayı tanıtmak, bir sanat, bir kültür ve iletişim aracı olan sinema sanatını göstermek, sinemayla ilişki kurmalarını sağlamaktır” dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak ise, 27 Mayıs tarihine kadar tüm ilçeleri kapsayacak şekilde organize edilen ‘Sinema Günleri’ etkinliği ile iç kesimlerde yaşayan yöre insanı ve öğrencilerin sinema ile buluşturulacağını söyledi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!