ODÜ’den ‘Kahramanlık Türküleri’

Güncelleme Tarihi:

ODÜ’den ‘Kahramanlık Türküleri’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 17:34

ORDU ÜNİVERSİTESİ'NDE 'ŞEHİT AİLELERİ İLE DAYANIŞMA PROJESİ'KAPSAMINDA 'KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ' KONULU KONSER DÜZENLENDİ

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Şehit Aileleriyle Dayanışma Projesi’ kapsamında ‘Kahramanlık Türküleri’ konulu konser düzenlendi.
Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Kulaç, ülke olarak şehitlere çok şey borçlu olduklarını, onların fedakarlıkları karşısında bir nebze olsun minnet borcunu yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti. Gecede Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri tarafından şehitler anısına seslendirilen ‘Kahramanlık Türküleri’ salondaki izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Programa ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Kulaç, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği (TÜMŞAD) Ordu Şube Başkanı Hasan Kaplan, Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği (POLŞAD) Başkanı Şenel Şahin de katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!