İkizce’de kadınlar lokali açıldı

Güncelleme Tarihi:

İkizce’de kadınlar lokali açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 15:26

İkizce’de kadınlar lokali açıldı

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/İKİZCE (Ordu) (DHA) – ORDU’nun İkizce İlçesi’nde, kadınların sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla kadınlar lokali açıldı.



Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce Belediyesi ve Elif Der işbirliği ile açılan kadınlar lokalinin açılışına, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz, İkizce Kaymakamı Yusuf Turan, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt ve vatandaşlar katıldı. İkizce’de hizmete giren kadınlar lokaliyle, bu sayıyı 13’e çıkardıklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Sahil şeridindeki ilçelerimize de hanımlar lokali yapıyoruz. Ancak İkizce gibi köy ve mahalle yoğunluğu olan ilçelerde hanımlar lokali yapmak daha önemli. Kadınlarımız her birimizin annesi, eşi ve kardeşi köyden geliyor. Abdest alacakları, gidecekleri bir lavaboları, doğru dürüst yemek yiyecekleri bir yerleri yok. Çocuklu annelerin emzirmeye gidecekleri yerleri yok velhasıl özel işlerini görebilecekleri herhangi bir yer yok. Bu mekanlarımız, gelenlerin sıcak çorbasının çıktığı, mahallerimizden ve köyden gelen kadınlarımızın gönül rahatlığıyla içeriye girdiği, yeri geldiğinde gelenlerin ofis olarak kullanabileceği ve ihtiyaçlarını en üst seviyede giderebileceği mekân haline geldi” dedi.



Başkan Enver Yılmaz, bu tip yatırımların sosyal devlet gereği, köy ve mahalle yoğunluğunun olduğu beldelerde açılması gereken yatırımlar olduğunu da sözlerine ekledi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!