Altınordu Belediye Meclisi Alman konuklarını ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Altınordu Belediye Meclisi Alman konuklarını ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 16:38

Altınordu Belediye Meclisi Alman konuklarını ağırladı

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) - ORDU Altınordu Belediye Meclisi, Nisan Ayı 2'nci Olağan toplantısında 'Kardeş Şehir Projesi' kapsamında Ordu'ya gelen Almanya’nın Recklinghausen Belediye Başkanı Christoph Tesche ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Altınordu Belediye Meclis Üyeleri’nin yanı sıra Kardeş Şehir Projesi kapsamında Altınordu Belediye’sinin daveti üzerine ilçeye gelen Almanya’nın Recklinghausen Belediye Başkanı Christoph Tesche ve beraberindekiler katıldı.Belediye Başkanı Engin Tekintaş,  Almanya’da yaptıkları ikili görüşmeler neticesinde Recklinghausen Belediyesi ile 'Kardeş Şehit' olduklarını hatırlatarak, "Daha önce yapılan görüşmeler neticesinde Almanya’nın Recklinghausen Belediyesiniz ziyaret ederek ikili görüşmeler yaptık. Recklinghausen Belediye Başkanı Christoph Tesche ve meclis üyelerini ilimize ve ilçemize davet etmiştik. Bu davet neticesinde ilçemize gelen heyet ile birlikte ilimizin ve ilçemizin tarihi, turistik ve Kültürel alanlarını gezip, onlara paylaşım içerisinde olduk. Kardeş Şehir olarak yapılan bu ziyaretin ilçemize önemli katkılar sağlayacağını yakın zaman içinde göreceğiz" dedi.

Recklinghausen Belediye Başkanı Christoph Tesche ise, "Kardeş şehir projesi kapsamında Altınordu'ya geldik, mükemmel bir şehir. Doğası ve tarihi ile iç içe ve bir o kadar da sakin bir şehir. Böyle güzel bir şehirde olduğumuz için çok mutluyuz. İnsanları çok güler yüzlü ve misafirperver.  Böylesine güzel bir Belediye ile kardeş olduğumuz için çok mutluyuz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!