NİTSO ve NTB'den 175 öğrenciye tablet

Güncelleme Tarihi:

NİTSO ve NTBden 175 öğrenciye tablet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2020 16:30

NİTSO ve NTB'den 175 öğrenciye tablet

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE'de uzaktan eğitime katkı sağlamak amacıyla Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) ile Niğde Ticaret Borsası (NTB), ihtiyaç sahibi öğrencilere 175 tablet dağıttı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde harekete geçen NİTSO ve NTB, ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmek üzere 175 tableti Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne törenle teslim etti. Törene, NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu, NİTSO Meclis Başkanı Serdar Ecemiş, NTB Başkanı Zafer Uyanık ile İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar katıldı.
Eğitime güzel bir hizmet için bir araya geldiklerini belirten NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu, koronavirüs salgınının tüm dünyadaki yaşam ve iş koşullarını tamamen değiştirdiği gibi öğrencilerin de eğitim hayatını çok ciddi boyutta etkilediğini kaydetti. Katırcıoğlu, “Salgın sebebiyle öğrencilerimiz, evlerinden online olarak eğitimlerini sürdürmek zorunda kaldılar. Üst kuruluşumuz TOBB tarafından ülke çapında hayata geçirilen bu projeyi, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ve Niğde Ticaret Borsası olarak destekleyerek, maddi durumlarının yeterli olmaması sebebiyle tablet edinemeyen öğrencilerimizi tablet sahibi yaparak eğitimlerini, hiç ara vermeden sürdürmelerini hedefledik" dedi.
Katırcıoğlu, her yıl eğitim ve öğretim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere oda ve borsa olarak kaban ve bot yardımı yaptıklarını hatırlattı.
Katırcıoğlu projede emeği olan herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar da 175 adet tabletin öğrencilere dağıtılması noktasında destek veren NİTSO ve NTB başkanları ile katkı veren herkese öğrenciler adına teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!