Nevşehir spor yöneticilerinden Ünver’e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Nevşehir spor yöneticilerinden Ünver’e ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 16:31

Nevşehir spor yöneticilerinden Ünver’e ziyaret

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA) -NEVŞEHİRSPOR Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici başkanlığındaki heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek, üzerinde Hasan Ünver’in isminin yazılı olduğu 50  numaralı Nevşehir spor formasını  hediye edildi.

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)nde Nevşehir’in tek temsilcisi olan Nevşehir spor Kulüp Başkanı Yahya Leblebici, Başkan vekili Emrah Akün ve yönetim kurulu üyesi Umut Araz,  Belediye Başkanı Hasan Ünver’i külliye ’deki çalışma ofisinde ziyaret ederek, kulüp çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler verdiler.

Ziyarette 2016-2017 futbol sezonu öncesinde transfer çalışmalarının tamamlandığını ve ilk etap kamp çalışmaları için Avanos ilçesinde çalışmaların tamamladığını söyleyen Leblebici, hedeflerinin de 3. Ligde mücadele etmek olduğunu kaydetti.

Hasan Ünver’ de ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Nevşehir spor ’un başarısı için sadece kendisinin değil, Nevşehirlinin ortak desteğine ihtiyaç olduğunu ifade etti. Ünver : “ Nevşehir spor’un hedeflenen başarıyı yakalaması sadece belediye ile değil, tüm halkımızın ve işadamlarımızın, ticaret erbaplarının yani tüm şehrimizde yaşayan halkın yardım ve destekleri ile mümkün olabilir düşüncesindeyim.” Dedi.

 Ziyarette, Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, üzerinde  Belediye Başkanı Hasan Ünver’in  isminin yazdığı 50 numaralı Nevşehir spor forması  hediye etti.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!