Nevşehir hayırsever desteğiyle yeni sağlık merkezine kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Nevşehir hayırsever desteğiyle yeni sağlık merkezine kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2020 16:10

Nevşehir hayırsever desteğiyle yeni sağlık merkezine kavuştu

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)- NEVŞEHİR'de hayırsever iş insanı Nafiz Dirikoç tarafından yaptırılan Nafiz-Cemile Dirikoç Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.
İş insanı Nafiz Dirikoç tarafından, kent merkezi 15 Temmuz Mahallesi'nde yaptırılan ve yapımı 4.5 ayda tamamlanan Nafiz Dirikoç-Cemile Dirikoç Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Rasim Arı ve daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Başkan Arı, Dirikoç ailesinin geçmişten beri bir yanda eğitim ve diğer yanda da sağlık hizmetlerinde hayırsever olarak öncü olduklarını dile getirerek, aileye katkılarından dolayı teşekkür etti.
Dirikoç ailesi adına konuşan Dr. Ahmet Dirikoç ise, sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi için fiziki mekanların özellikle hayırsever insanlar tarafından yapımının devlet-millet kaynaşmasında büyük bir önem taşıdığını dile getirdi. Yapılan konuşmanın ardından, 1 milyon 200 bin liraya yaptırılan sağlık merkezinin açılışı gerçekleştirildi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!