Vali Yavuz Şehit ailelerini dinledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Yavuz Şehit ailelerini dinledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 10:57

Vali Yavuz Şehit ailelerini dinledi

Haberin Devamı

Yusuf Özgür BÜLBÜL/ MUŞ, (DHA)- Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Muş’taki şehit ailelerini ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.



İlk olarak Sunay Mahallesindeki Şehit Polis Memuru Murat Yılmaz’ın ailesine ziyaret gerçekleştiren Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz, ziyaretleri esnasında şehit yakınları ile yakından ilgilendiler. Şehidin anne ve babası Nazım-Neriman Yılmaz çiftini de yanlarına alan Vali Yavuz ile eşi, Sungu Beldesinde ikamet eden Şehit Polis Memuru Yücel Kurtoğlu’nun ailesini ziyarete gitti. Şehidin anne ve babası Kemal-Güler Kurtoğlu ile yakınları ile sohbet eden Vali Seddar Yavuz, şunları söyledi:



"Al bayrağımızın vatanımız üzerinde halen özgürce dalgalanması, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakarlıklarının eseridir. O yüzden tüm şehit yakınlarına ve gazilerimize minnettarım. Sizlerin dertleri, bizlerin dertleridir. Benim kapım sizlere sonuna kadar açıktır. 28 yıllık Mülki İdare Amirliği görevim sırasında şehit ailelerine ve gazilerimize yakın ilgi ve alaka gösterdim ve göstermeye de devam edeceğim. Devletimizin imkanları dâhilinde sizlere her türlü desteği sağlayacağız.”

FOTOĞRAFLI







 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!