Muş'un ilçelerinde spor yeniden canlanacak

Güncelleme Tarihi:

Muşun ilçelerinde spor yeniden canlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 10:24

Muş'un ilçelerinde spor yeniden canlanacak

Haberin Devamı

Yusuf Özgür BÜLBÜL/ MUŞ, (DHA)- Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Kemal Türkan, Muş'un 5 ilçesinde azalan spor etkinliklerini yeniden canlandırmak istediklerini bildirdi.
    ASKF Başkanı Kemal Türkan, Başkan Yardımcısı İrfan Çakır ve Futbol İl Temsilcisi Aytaç Koyuncu, Muş’un Bulanık ilçesinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu. İlk olarak Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan’ı makamında ziyaret eden Türkan, sporun yaygınlaşması konusunda destek beklediklerini bildirdi. Uzan ise Kaymakamlık ve Belediye olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti. Kemal Türkan Kaymakam Uzan'la yaptığı görüşmenin ardından Bulanık Bilican Spor Başkan Yardımcısı Galip Kılınç ve Kulüp Yöneticisi Cumali Yılmaz ile birlikte görülen eksiklikleri belirlediler. Daha sonra Bulanık Şehir Stadında giden Türkay başkanlığındaki heyet, stat için malzeme yardımında bulundu. Temasların ardından bir değerlendirme yapan  ASKF Başkanı Kemal Türkan şunları söyledi:
    "Son yıllarda Muş’un 5 ilçesinde de sportif etkinliklerin zayıfladığını tespit ettik. İlçelerde tekrar sporu canlandırmak için harekete geçtik. Gençleri sigara, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, spor ile mümkün olur. Spor; aracıdır, barıştır, kardeşliktir, özgürlüktür. Gençlere sahip çıkmalıyız en büyük hayır ve yardımseverlik gençlerin yarınını kurtarmaktır. Ziyan olan bir genci artık  kurtarmak çok zordur."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!