Muş'ta ele geçirilen bomba yüklü minibüsün görüntüleri

Güncelleme Tarihi:

Muşta ele geçirilen bomba yüklü minibüsün görüntüleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2016 16:43

Muş'ta ele geçirilen bomba yüklü minibüsün görüntüleri

Haberin Devamı

Eser AYDIN/ MUŞ, (DHA) - MUŞ'ta, 7 Haziran günü İstasyon Caddesi'nde Vali Konağı yakınlarında 1 ton bomba yüklü aracın ele geçirilmesiyle ilgili mobese ve güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri merkez Sunay Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde Vali Konağı yakınlarında durumundan şüphelenilen bir minibüsü incelemeye aldı. Muş şehir merkezinde ele geçirilen minibüste yapılan incelemede aracın kapalı kasa kısmında kartonların bulunduğu ve kartonların arkasında bidonlar olduğu tespit edildi.
Valiliğin 200 metre yakınında, vatandaşın ihbarı üzerine ele geçirilen 1 ton bomba yüklü minibüs uzman ekiplerce güvenli bölgeye çekildi ve kontrollü bir şekilde imha edildi. Mobese ve güvenlik kamera bomba yüklü minibüsün olduğu görüntülerde sürücünün Vali Konağı karşısındaki ara yoldaki bir aracın yanında durduğu ve bir vatandaşla tartıştıktan sonra polis sanıp kaçtığı yer alıyor. Teröristlerin gri renkli bir otomobil ile Bankalar Caddesi'ne gidip alışveriş yaptıkları da yer alıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!