Muş TSO'nun kasım ayı meclis toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Muş TSOnun kasım ayı meclis toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 16:22

Haberin Devamı

MUŞ (AA) - Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ticaret Sanayi Odası binasında, Meclis Başkanı Murat Güresmer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cengiz, meclis üyeleri ve bazı iş adamları katıldı.

Toplantıya katılarak yaşadıkları sıkıntıları dile getiren tekstil fabrikası temsilcileri, 500'den fazla gence istihdam sağladıklarını belirterek depoların dış cephe giydirme, ısıtma ve güvenlik gibi hizmetlerinde hiçbir katkı alamadıklarını söyledi.

Eski tekel depolarında faaliyet yürüten Barco, Everest, Akaydın Tekstil fabrikaları adına konuşan Metin Akaydın, vatandaşlardan ziyade bürokratların dedikodularına maruz kaldıklarını ileri sürerek, "Muş'ta üretilen spor malzemelerini dünyanın birçok ülkesine ihraç ediyoruz. Faaliyete başladıktan sonra her yıl istihdamda artış sağladık ve bundan sonra da istihdamın arttırılması için mücadele edeceğiz ama biz bunları yaparken yetkililerden de destek bekliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Güresmer de kentte istihdam yaratan firma temsilcilerini dinleyerek sorunlarının çözümü için çaba göstereceklerini aktardı.

Kasım ayı toplantısında kentteki tekstil fabrikası temsilcilerinin sorunlarını dinlediklerini anımsatan Güresmer, Muş'ta aktif spor malzemeleri üreten bir firmanın daha fazla istihdam yaratarak üretimini arttırmasına katkı sunacaklarını dile getirdi.

Cengiz ise kentte önemli bir hizmeti hayata geçiren tekstil firması yetkililerini tebrik ederek, bunan sonraki süreçte sıkıntılarının giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!