Muş’ta Gazeteciler, Vali Yavuz’u Makamında Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Muş’ta Gazeteciler, Vali Yavuz’u Makamında Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 11:53

MUŞ'TA GÖREV YAPAN YEREL VE YAYGIN BASIN MENSUPLARI VALİ SEDDAR YAVUZ'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Muş’ta görev yapan yerel ve yaygın medya mensupları Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Uşak Valisi iken son Valiler Kararnamesiyle Muş Valiliği’ne atanarak görevine başlayan Seddar Yavuz’a ziyaretler devam ediyor. Vali Yavuz, kentte görev yapan yerel ve yaygın medya mensuplarını kamına kabul etti. Gazetecilerle bir süre sohbet eden Vali Yavuz, kendisi için Muş’un Türkiye’deki en iyi şehir olarak nitelendirdi. Uşak’ın kendisinin ikinci bir memleketi ve yeri olduğunun altını çizen Vali Yavuz, görev yaptığı her yeri kendi memleketi olarak görüp hizmet ettiğini söyledi. Muş’un sosyo ekonomik alanda gelişmişlikte 81. il olmasının doğru bir tespit olmadığını kaydeden Vali Yavuz, “İnsanları anlamak için Türk, Kürt, Laz gibi olmaya gerek yok. İnsan olmak yeterlidir. Muş’a bir vizyon getireceğiz. Şehrin geleceği için bir yol haritası belirleyeceğiz” dedi.
Muş’un gelişmesi için şuanda sulama sorunu üzerinde hemen çalışmaya başladıklarını vurgulayan Vali Yavuz, “Muş ovası sulama sistemi sorunu çözülecek. Güçlü bir üniversite yapısı kurmalıyız. Eğitim seviyesi yükseltilmeli. Sanayiciliğin arttırılması gerekiyor” şeklinde konuştu.
İleri ki süreçte Muş’taki sanayici, işadamı ve ilgili tüm birimleriyle bir araya gelerek kentin gelişmesi için önemli adımların atılacağını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!