Kızılay’dan Köylere Yardım

Güncelleme Tarihi:

Kızılay’dan Köylere Yardım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 15:25

KORKUT İLÇESİNE BAĞLI KÖYLERE GIDA VE ÇEŞİTLİ YARDIMLAR YAPILIYOR

Muş’un Korkut İlçesi Türk Kızılay Şube Başkalığı, maddi durumu düşük vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.
Kızılay Korkut Şube Başkanlığı, köylerde ikamet eden ve maddi durumu düşük vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. İlçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerde daha önce tespit edilen vatandaşlara gıda, kavurma, kıyma ve çeşitli muhtelif yaşam malzemesi dağıtımını yapan Korkut Kızılay Şube Başkanı Fatih Bilgin, özellikle kış mevsimi için şimdiden çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. 2015 yılı içerisinde aktif bir çalışma temposu ile hizmet ettiklerini ifade eden Bilgin, “İlçemizde ortalama 4 bin parça giyim malzemesi, 368 adet kavurma, 368 adet konserve kutusu kıyma, 70 çift ayakkabı, battaniye ve çeşitli muhtelif yaşam malzemesi dağıtımını yaptık” dedi.
“GÖNÜLDEN HİZMET YAPIYORUZ”
Kızılay Korkut İlçe Şube Başkanlığı olarak tamamen gönüllü ekipler tarafından hizmet verdiklerini kaydeden Bilgin, “İlçemizde Kızılay olarak yaptığımız anlamlı hizmetlerden bir tanesi de 2 adet tekerlekli sandalye vermemizdi. Çünkü engelli vatandaşlarımızın sürekli bir talebi vardı ve beklenti içerisindeydiler. Çok şükür o beklentiye de cevap verdik” ifadelerini kullandı.
Korkut ilçesine bağlı 30 köyün olduğunu ve sürekli ziyaretlerde bulunduklarının altını çizen Bilgin, “İlçe Kaymakamlığı ve diğer kamu kurumlarımızın talepleri doğrultusunda çeşitli yardımlar yapılmıştır. Yapılan yardımlar kapsamında özellikle merkez ve ilçemize bağlı yaklaşık 30 köyümüzü ziyaret edip gerekli hazırlıklar yapılarak yardımlarımızı sürdürmüşüz. İlçemizde ayrıca İl Müftülüğümüze bağlı Erkek Yatılı Kur’an Kurslarına gıda, kavurma ve giyim malzemeleri de tedarik edilmiştir” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!