Eşek ve yavrusu bakım altına alındı

Güncelleme Tarihi:

Eşek ve yavrusu bakım altına alındı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2017 08:55

Eşek ve yavrusu bakım altına alındı

Haberin Devamı

MUŞ, (DHA)-Muş'ta bir aracın carpması sonucu yaralanan eşek, yavrusu ile birlikte Belediyeye ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi'nde tedavi altına alındı. Merkez, sokak hayvanlarının tedavi, ilaçlama ve kısırlaştırma işlemlerini de düzenli olarak gerçekleştiriyor.

    Muş merkeze bağlı Suvaran köyü civarında bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan eşek belediye ekipleri tarafından kurtarıldı. Belediyeye ait iş makineleri aracılığıyla bakımevine getirilen yaralı hayvan, tedavi altına alındı. Belediye, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi sayesinde, yüzlerce sokak hayvanının ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Cadde ve sokaklardaki hayvanları belirli periyotlarda toplayarak bakımlarını yapan belediye ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbarlara da anında müdahale ediyor. 24 saat esasına göre çalışan ekipler, olası durumlarda görevlerini en iyi şekilde yapmaya devam ediyor.
    Muş-Kulp karayolu Suvaran köyü mevkinde bir eşek, yoldan geçen aracın çarpması sonucu yaralandı. Köylülerin ihbarı üzerine Muş Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakımevi ekipleri olay yerine intikal etti. Olay yerinde gerekli müdahaleyi yapan veteriner hekimler, daha sonra yaralı eşeği ve yanındaki yavrusunu barınağa getirdi. Yaralı eşek, Muş Belediyesi'nin Veteriner hekimleri tarafından tedavi altına alındı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!