'Dünya Yetimler Günü'nde çocuklar sevindirildi

Güncelleme Tarihi:

Dünya Yetimler Gününde çocuklar sevindirildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 11:48

'Dünya Yetimler Günü'nde çocuklar sevindirildi

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ/ MUŞ, (DHA)- Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 'Dünya Yetimler Günü' nedeniyle çocuk evleri ve koruyucu aileler yanında barınan 300 çocuğu sevindirdi.



Belediye, çocuk evleri ve koruyucu ailelerin yanında barınan çocuklara Öğretmenevinde iftar yemeği verdi. Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Vali Yardımcıları, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum amirleri, siyasi parti, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, işadamları ve vatandaşların hazır bulunduğu yemekte konuşan Başkan Feyat Asya, şunları söyledi:



"İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nın önerisiyle İslam İşbirliği Teşkilatının aldığı kararla 2014 yılından beri Ramazan ayının 15. günü 'Dünya Yetimler Günü' olarak kutlanmaktadır. Yetimler bizim baş tacımızdır. Siz isteyin biz size abi olalım, siz isteyin biz size kardeş olalım, siz isteyin biz size yoldaş olalım. Yeter ki mutlu olun. Sizler için her şeyi yapmaya hazırız. "

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!