Aydın'dan dönen öğrenciler Kaymakama teşekkür etti

Güncelleme Tarihi:

Aydından dönen öğrenciler Kaymakama teşekkür etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 17:04

Aydın'dan dönen öğrenciler Kaymakama teşekkür etti

Haberin Devamı

Fatih ÇELİK/VARTO(Muş)(DHA)-Muş'un Varto ilçesinin çeşitli okullarında eğitim-öğretim gören öğrenciler, 'Biz Anadolu'yuz' projesi kapsamında Aydın'a gidip döndükten sonra Kaymakama teşekkür ziyaretinde bulundular.
    İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığının işbirliğiyle düzenlenen 'Biz Anadolu'yuz' projesi kapsamında, Muş'un Varto ilçesinden Aydın'ın kuşadası ilçesine giden ve geziden dönen öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne ile birlikte İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret etti. Aydın gezisi ile ilgili olarak izlenim ve gözlemledikleri hakkında gerekli bilgileri verdikten sonra yapmış oldukları gezinin kendileri için çok olumlu geçtiğinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.
    İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Nuri Çetin tarafından 5 öğretmen ve 40 öğrenci geziye gönderilmişti. Kaymakam Mehmet Nuri Çetin burada yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın birçoğu ilk defa farklı bir yer görmüşler, uçağa ilk kez binmişler ve ilk kez de deniz görmüşler. Gönderdiğimiz 40 öğrencinin adına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yalçın süne, öğretmenler ve öğrenciler geziden duydukları memnuniyeti bize bildirdiler. Aydın ilinde çok sıcak bir şekilde karşılandıklarını bize ifade ettiler. Bizde oradan gelecek misafirlerimizi sıcak bir şekilde karşılamaya hazırız. Bu öğrencilerimiz gördüklerini bize anlattılar. Çok olumlu bir gezi gerçekleştirdiklerini memnuniyetle bilirdiler. Bu tip faaliyetler Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından da destekleniyor. İnşallah devamı da gelecek" diye konuştu
    İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne ise, "İlçemizde yaklaşık 40 öğrencimiz Aydın'ın Kuşadası ilçesine göndermiştik. Geziye gidenler, hayatının büyük bir kısmını burada geçiren ve daha önce hiç dışarı çıkmayan çocuklarımızdı. Orda tarihi ve turistik yerleri gören öğrencilerimiz kendi gözlemlerini bize aktardılar. Bizde onlar adına ilçe kaymakamımız Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret ederek teşekkür ettik. Bizde dışarıdan gelecek olan misafirlerimizi dört gözle bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!