Yeni evlenen çiftlere 'Bir Yastıkta Bir Ömür' projesi

Güncelleme Tarihi:

Yeni evlenen çiftlere Bir Yastıkta Bir Ömür projesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 11:35

Yeni evlenen çiftlere 'Bir Yastıkta Bir Ömür' projesi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Milas ilçesinde 'Bir Yastıkta Bir Ömür' projesi kapsamında evlilik hazırlığı içinde olan çiftlere evlilik öncesi danışmanlık hizmeti veriliyor.
CHP'li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Sağlık ve Hukuk İşleri Müdürlüklerinin 'Bir Yastıkta Bir Ömür' projesi kapsamında, danışmanlık hizmeti alan ilk çifte Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda katılım belgesi verdi. Tokat ayrıca genç çiftin nikahlarını da kıyarak mutluluk diledi.
'Bir Yastıkta Bir Ömür' projesi ile yeni evlenecek olanlara, evlilikte iletişim ve yaşam becerileri ile evlilik ve sağlık alanında uzman ekiplerce seminerler düzenlenecek. Hemşire, aile danışmanı ve Milas Belediyesi doktoru eşliğinde düzenlenecek seminerlerde evlilik hazırlığındaki çiftlere evlilik ve ilk yıllar, sağlıklı bir evlilik için yapılması gerekenler, evlilik çatışmasına sebep olan faktörler ve çözüm yolları, kadın, erkek ve cinsellik, sağlıklı aile ve sağlıksız aile, aile içi iletişimin temel unsurları, üreme ve cinsel sağlık, aile planlaması, üreme bozukluğu, yardımla üreme teknikleri hakkında bilgiler aktarılacak. Nisan ayı içerisinde hayata geçirilmesi planlanan proje kapsamında evlilik başvurusu yapan ve danışmanlık hizmeti almak isteyen çiftlere gruplar halinde eğitimler verilecek. Talep gelmesi durumunda ise çiftlere ayrıca bireysel olarak da danışmanlık hizmeti verilebilecek.

Oktay ÇAYIRLI / MİLAS (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!