Vali Çiçek İtfaiye Daire Başkanlığını Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Çiçek İtfaiye Daire Başkanlığını Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 13:53

VALİ AMİR ÇİÇEK İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞIN ZİYARET ETTİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali Amir Çiçek, İtfaiye Daire Başkanı Raşit Çöl’den bilgi aldı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye araç parkurunu gezen Vali Çiçek, itfaiye araçlarının tonaj ve kapasitesi hakkında bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının çalışmalarını yakından takip ediyorum. İtfaiye ekiplerimiz sadece ev yangınlarına, arazi yangınlarına değil, aynı zamanda Muğla Orman Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte koordineli bir çalışma içinde. Ekiplerimizin her zaman göreve hazır bir şekilde beklemesi ve olası yangınlara en kısa sürede müdahale etmesi çok önemli. Gördüğüm kadarı ile İtfaiye Daire Başkanlığımız bu konuda eğitimli ve donanımlı. Allah hiçbir zaman yangın ve benzeri olaylar yaşatmasın ve ekiplerimize de iş düşürmesin. Bu konuda hazırlıklı olmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Raşit Çöl, her zaman olası bir yangın ve diğer konularda itfaiye ekiplerinin kırsal alanlarda ortalama 15, şehir merkezlerinde ise en geç 3-7 dakika içinde olaya müdahale ettiğini söyledi. Çöl, “Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı olarak 13 ilçede itfaiye birimi olan, 40 noktada herhangi bir olaya karşı anında müdahale ediyoruz. Bunun yanında 505 personelimiz hizmet veriyoruz. Yangınlara en kısa sürede müdahale etmeye çalışıyoruz. Bu konuda personelimiz sürekli eğitimden geçiriliyor ve olası bir afet karşısında 7/24 hazır bekletiliyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!