Starway'de üçüncülük ödülü Bodrum'a geldi

Güncelleme Tarihi:

Starwayde üçüncülük ödülü Bodruma geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 11:18

Starway'de üçüncülük ödülü Bodrum'a geldi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki Kefaluka Resort Otel, 28 ülkede yapılan Coral Travel Misafir anketleri sonucunda 3'üncü olarak dünyanın en iyi 100 oteli için verilen 'Starway' ödülüne layık görüldü.

OTI Holding bünyesindeki Global Tur operatörü Coral Travel tarafından düzenlenen Starway World Best Hotels ödül töreni, 30 Mart'ta Ukrayna'nın Kiev kentinde gerçekleşti. Ödüller, 2015 yılında 28 ülkedeki 5210 otelde yapılan misafir anketleri neticesinde dereceye giren en iyi 100 otele verildi. Yapılan kapsamlı anketlerde, otellerin hizmet performansları, çalışanları, yiyecek ve içecekleri, genel alanlar, odalar ve restoranların temizliği, çocuklar için sunulan hizmetleri, bahçe ve havuzlar ile animasyon ve spor imkanları puan verilerek değerlendirildi. Ukrayna, BDT ülkeleri, Gürcistan, Polonya, Türkiye ve Balkan ülkelerinden misafirlerin doldurduğu 195.234 anket sonucunda, en yüksek puanları alan oteller belirlendi.

Üçüncülük ödülünü Bodrum'dan alan 900 yataklı Kefaluka Resort Otel'in Genel Müdürü Fatih Can Ekşi, "Turizmde hizmete başladığımız 2009 yılından bu yana hizmet ve tesis kalitesini sürekli yukarı çekerek turizmde ciddi bir ödülün sahibi olduk. Hem ülkemiz hem de Bodrum adına gururluyuz. Bir yıl içerisinde yaklaşık 120 bin turistimiz konaklama yapıyor. Bundan önce de dünyaca ünlü çeşitli turizm organizasyon ve yarışmalardan 15'e yakın ödül aldık" dedi.



Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

Fotoğraf

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!