Sağlık çalışanları çocukların yüzlerini güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Sağlık çalışanları çocukların yüzlerini güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 19:29

Sağlık çalışanları çocukların yüzlerini güldürdü

Haberin Devamı

MUĞLA Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği (ATTDER) 'Çocuklar Üşümesin' kampanyası için topladığı 336 bot ve montu, ilçe ile köy okullarındaki miniklere dağıtılmak üzere yetkililere teslim etti.
Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Genel Merkezi, 'Çocuklar Üşümesin' adı altında bir süre önce ülke genelinde kampanya başlattı. Muğla ATTDER üyeleri, kampanyayı duyurarak destek istedi. Muğla il ve ilçelerinden yardımsever işadamları desteğiyle bir haftada hiç kullanılmamış 336 çift bot ve 336 tane kışlık mont toplandı. Toplanan bot ve montlar kargo aracılığıyla Muğla'nın Köyceğiz, Ula, Milas, Ortaca, Seydikemer, Dalaman ve Marmaris ilçelerinde ilköğretim ile ortaöğretim kurumlarında okuyan öğrencilere gönderildi.
ATTDER Muğla İl Başkanı Neslihan Yılmaz, "Genel merkezimiz, ülke genelinde 'Çocuklar üşümesin' kampanyası başlattı. Sosyal hizmetler ve muhtarlarımızla irtibata geçerek Muğla'nın köylerinde mont ve bot ihtiyacı olan öğrencilerimizin sayısı tespit edildi. Muğla il ve ilçelerinde kampanyamızı duyurduk. Çağrımıza ses veren işadamı ve vatandaşlar 10 gün içinde bizlere yeni 336 çift bot ve 336 tane kışlık mont temin etti. Kargo şirketlerimizin ücretsiz desteğiyle yeni yıl öncesi çocuklarımıza elbiselerini hediye ettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiğimiz desteklerde kesinlikle fotoğraflarını yayınlamıyoruz. Bizlere destek olan Muğla İl ve ilçe sağlık çalışanlarına, Sağlık-Sen üyelerine, Muğla Büyükşehir Belediye yönetimine, işadamı ve turizmcilere teşekkür ederiz" dedi.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!