Özyer; “Türkiye’nin İhtiyaç Duyduğu Sivil Anayasayı Yaparız”

Güncelleme Tarihi:

Özyer; “Türkiye’nin İhtiyaç Duyduğu Sivil Anayasayı Yaparız”
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 17:43

AK PARTİ'Lİ ÖZYER, DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

26. Dönem Milletvekilliği seçiminde AK Parti’nin Muğla’dan birinci sıra adayı olan Fethiyeli Hasan Özyer, partisinin ilçe binasında, seçim süresi boyunca kendisine destek olan partililere ve AK Partiye oy veren vatandaşlara teşekkür etti.
Teşekkür konuşmasında amaçlarının Fethiye ve Muğla’yı her alanda kalkındırmak olduğunu söyleyen Özyer: “Hem üretimde, istihdamda, yatırımlarda hem de Muğla’nın alt yapıda, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda gereken, ihtiyaç duyduğu projeleri bir bir hayata geçirmek görevimiz. Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu sivil anayasayı da yaparız” dedi.
Ak Parti Fethiye ilçe binasında seçimden sonra ilk yönetim kurulu toplantısına AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilal Günay, İlçe Gençlik Kolları başkanı Adem Aykırı ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Milletvekili Hasan Özyer, toplantı odasına girdiği sırada büyük bir sevinçle karşılandı. Toplantı öncesi basına açıklama yapan Milletvekili Hasan Özyer AK Parti’ye oy veren herkese teşekkür etti.
Seçimin huzur içinde ve sakin geçmesi en büyük temennisi olduğunu ve bunun gerçekleşmiş olmasının sevincini yaşadıklarını belirten Muğla Milletvekili Hasan Özyer: “Seçim sonuçlarını değerlendirdiğimiz zaman toplumumuz istikrarı, güveni ve huzuru seçti. Bugün muhalefet partileri vatandaşlardan beklediği oyu alamadılar. Çünkü vatandaşımız ülkeyi yönetecek kadroları, yönetecek programı AK Parti’yi seçerek karar verdi. Buna hepimiz saygı duyacağız ve Türkiye yoluna devam edecek” dedi.
Özyer: “Vatandaşımızın beklentilerini bu seçim çalışmalarında tespit ettik. 7 Haziran’daki sonuçları da değerlendirdik. Vatandaşımız ekonomik istikrar istiyor, siyasi istikrar istiyor, huzur ve özellikle terörün bitirilmesini istiyor. Hükümetimiz bu konuda son derece kararlı. Terör örgütüne silah bıraktırıncaya kadar bu operasyonlar ve mücadele devam edecektir. Türkiye 2023 vizyonuna hazır hale gelecektir. Türkiye bundan sonraki zamanını, enerjisini kalkınmaya, gelişmeye ayıracaktır. Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu sivil anayasayı yaparız. Diğer yapısal reformların hepsini gerçekleştiririz. Bu konuda hükümetimiz kararlı. Burada bütün arkadaşlarıma, hemşerilerime herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki işimiz Fethiye ve Muğla’mızı kalkındırmak. Buradaki projeleri hayata geçirmek. Hem üretimde, istihdamda, yatırımlarda hem de Muğla’nın alt yapıda, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda gereken ihtiyaç duyduğu projeleri bir bir hayata geçirmek görevimiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!