Neşe Doğan İlkokulu’ndan Başkan Kocadon’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Neşe Doğan İlkokulu’ndan Başkan Kocadon’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 14:11

Bodrum Yalıkavak Neşe Doğan İlkokulu Müdürü Ediz Çetin, beraberindekilerle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Başkan Kocadon’a okullara yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Çetin, Başkan Kocadon’un eğitim alanında çok duyarlı olduğuna ve bu duyarlılığı sayesinde Bodrum’daki eğitim ve öğretimin daha etkili ve nitelikli yapılabildiğine vurgu yaptı.
Başkan Kocadon eğitimin önemine değinerek, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim gelecekteki temsilcilerimizdir. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Çocuklarımız eğitim sayesinde vatanına ve milletine faydalı birer birey olacaktır. Eğitimin nitelikli olmadığı yerde, verim elde edilemez. Teknolojiyle iç içe, milenyum çağının getirmiş olduğu yeniliklerle dolu bir eğitim sistemini Bodrum’da da yaşatabilmek en büyük hedefimiz. Umarız hiçbir engelle karşılaşmadan hedefimizdeki projelerimizi hayata geçirebiliriz. Çocuklarımızı yeniliklerle tanıştırmak, sizlerin de işini kolaylaştıracak. Sizler de daha verimli olacaksınız. Ziyaretiniz ve düşünceleriniz beni çok mutlu etti” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!